Wij, het team van Flexmember zijn sinds 1986 actief in diverse sectoren. Na verschillende projecten en opdrachten opereren we sinds 2006 als zelfstandige ondernemers. Flexmember is een aanvulling of uitbreiding op ons andere uitzendbureau Bouwet BV, dat inmiddels al ruim 5 jaar bestaat. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de bouwsector, maar we kregen zoveel aanvragen uit andere sectoren dat we besloten hebben om Bouwet BV uit te bereiden met Flexmember. Kijk ook een op de site van Bouwet


Bouwet


Ons team is hierdoor een specialist geworden op het gebied van arbeidsbemiddeling. Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Bij een flexibele baan op basis van uitzending of detachering, werkt men via Flexmember bij de opdrachtgever en staat men bij Flexmember op de loonlijst. Variƫrend van werkgevers die op vaste, tijdelijke of projectbasis gemotiveerde krachten nodig hebben tot ZZP-ers die tijdelijk ruimte in hun planning hebben.

Door onze ervaring beschikken we over een uitgebreid, internationaal netwerk met een schat aan ervaring en kennis, waarmee we zowel klanten als professionals optimaal ondersteunen en adviseren. We bieden toegang tot een laagdrempelige kennisorganisatie waarin iedereen wordt betrokken en voortdurend wordt uitgedaagd om vooruit te kijken, aan te pakken en te ondernemen, ervaringen te delen en te blijven leren.